Program prijelaza djece u drugi gradski vrtić 2021./2022.

Poštovani roditelji,

u nastavku možete pronaći sve informacije o postupku prijelaza djece u drugi gradski vrtić koji vam više odgovara po mjestu stanovanja.
Zamolbe se predaju u vrtiću (osobno u tajništvu) koji dijete trenutno pohađa (u ovom slučaju Dječji vrtić Zvončić) od 15. do 26. ožujka 2021.
Važno je da uz ime vrtića u koji želite premještaj, navedete i točnu adresu objekta željenog vrtića (npr. matični (centralni) objekt ili područji objekt na adresi _____)
Rezultati prijelaza bit će objavljeni 12. travnja 2021.

ZAMOLBU ZA PRIJELAZ možete preuzeti OVDJE.


 OBAVIJEST
RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/DJECE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2021./2022.
 
 
 
            Roditelji/skrbnici kojima je dijete upisano u gradski dječji vrtić koji im ne odgovara po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.
 
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici
pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/djece u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju
OD 15. DO 26. OŽUJKA 2021. GODINE
u dječji vrtić koji dijete/djeca pohađa/ju
 
 
         Komisija za upis djece u dječjem vrtiću rješavat će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga i kriterijima za prednost pri upisu.
 
Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 12. travnja 2021. godine.
 
         Temeljem odobrenog prijelaza roditelji/skrbnici ispisat će dijete/djecu s 31. kolovoza 2021. godine iz sadašnjeg dječjeg vrtića i upisati ih u odgovarajući dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2021./2022., odnosno od 1. rujna 2021. godine.


Ispiši stranicu